Geschiedenis
Villa Service werd in 1962 opgericht door dhr. Robert F.H. Pijpers, afkomstig uit Amsterdam (Nederland). Hij bezit sinds 1975 de Spaanse nationaliteit.
Dhr. Robert Pijpers kwam naar Calafell in het jaar 1962 en opende het eerste kantoor voor toerisme en informatie van de gemeente. Zo startte hij de verhuur van toeristische appartementen aan buitenlanders.
In het jaar 1965 werd het kantoor van Villa Service aan de Paseo Maritimo geopend. Dat werd het eerste bedrijf in Calafell dat opgericht en gewijd is aan de toeristische verhuur. Vandaag de dag is het nog steeds de leider in het aanbieden van toeristische appartementen en villa's in de streek, in samenwerking met meer dan zestig nationale en buitenlandse agentschappen.
Robert sprak zeven talen en werd al snel erkend als de belangrijkste promotor van het toerisme. Deze erkenning kwam in de vorm van een onderscheiding van de Gemeentelijke Dienst voor Economische Ontwikkeling en Toerisme van Calafell in maart 2007 voor zijn werk en zakelijke carrière.
In 1986 heeft Villa Service zijn kantoor en zijn diensten uitgebreid. Toen kwam ook de huidige directrice Anna Maria Gomez Jordi (Makkelaar in Onroerende Goederen, Gerechtelijke deskundige, Pandenbeheerder en Ondernemingsdeskundige.
Anna Maria creëert de commerciële afdeling met meerdere diensten m.b.t. de onroerend goed sector, o.a. de aankoop en verkoop, jaarlijkse huur, adviesdiensten, erfenis, vermogensbeheer en alle soorten binnen-en buitenlandse transacties. Naast de diensten in de vastgoedsector, biedt het bedrijf ook advies m.b.t. juridische en fiscale regelingen.
Villa-service werd opnieuw onderscheiden in het jaar 2009 voor hun loopbaan in de Ondernemingsconfederatie van de provincie Tarragona.
In het jaar 2010 waren ze een van de oprichters en initiatiefnemers van de oprichting van MLS Local, de Agrupación Inmobiliaria de Calafell (AIC) (Makkelaarsgroep van Calafell), waar Anna Maria de voorzitster van is.
Villa-Service is zich altijd bewust geweest van de noodzaak om eventuele problemen van hun klanten op te lossen, ervoor te zorgen dat onze diensten van groot nut voor hen zullen zijn, door hen een snelle en effectieve oplossing te bieden.
Onze klanten zijn de basis van ons succes.


TEAM
Ons team bestaat uit beroepsmensen uit het toerisme en vastgoedsector met een uitgebreide opleiding en ervaring, allemaal meertalig.
ROBERT F.H. PIJPERS
Oprichter
Anna Maria Gómez i Jordi
Directrice en manager
Pilar Casellas Miranda
Handelsafdeling Planning en toeristische reserveri
Ilda Pinto
Handelsafdeling Planning en toeristische reserveri
Roser Recasens Marcé
Handelsafdeling Sales en Verhuur
Jordi Cervero i Minguez
Handelsafdeling Sales en Verhuur
Mabel Bermudez Flores
Afdeling Boekhouding
Walter Gonzalez
Onderhoud
Onze geschiedenis in catalogi
VILLASERVICE
Avda. Sant Joan de Déu, 57
43820 - CALAFELL PLATJA
© 1960 - 2017 Villaservice - Aviso Legal
We use own and third-party cookies to improve our services and to show ads related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our "Cookies policy".